MEDLEMSMØDE 17. april 2012 kl. 9.30-12.00: Strategic Recruitment – No Nonsense

Har du og din virksomhed prøvet at ansætte den forkerte kandidat og efterfølgende spugt, hvad der kunne have været gjort anderledes?

Rekruttering af den forkerte medarbejder koster dyrt i både tids- og økonomiske ressourcer. Ikke blot i søgnings- og udvælgelsesprocessen men også i den efterfølgende investering i kandidaten.

Så hvordan sikrer man sig så et effektivt og værdifuldt udbytte af rekrutteringsprocessen? Kom og hør professionel rekruttør på ledelsesniveau Kristian Husum samt salgschef ved Multidata, Claus Hornshøj fortælle om:

  • Hvad er værdikæden i rekruttering og hvor kommer værdien egentlig fra?
  • De typiske faldgruber i rekrutteringsprocessen – samt hvordan man kan kan minimere risikoen for disse faldgruber.
  • Test – hvad kan de, hvor fungerer de – og hvor fungerer de ikke?
  • Hvad er kvalitetsledelse i rekrutteringsfunktionen?
  • Hvordan kan vi måle kvalitet?
  • Nøgletal til måling
  • Nøgletal i rekrutteringsfunktionen
  • Implementering af Nøgletal og ROI

Kort sagt, hvordan kan du optimere søge- og udvælgelsesprocessen og bruge de tidsmæssige og økonomiske ressourcer rigtigt – og ramme rigtigt – når du og din virksomhed rekrutterer?

Tid og sted:
Tid: Medlemsmødet finder sted tirsdag d. 17. April 2011 kl. 9.30-12.00.
Lokation: CBS Handelshøjskolen København, Kilen lokale Ks43, Kilevej 14A, 2000 Frederiksberg. Der er fine parkeringsforhold og adgang med Metro.

Tilmelding:
Tilmelding på: mail@humanconsult.dk

 

Kristian Husum har erfaring som global HR Manager og afdelingschef hos Nokia og som management konsulent hos SHL og PricewaterhouseCoopers. Kristian arbejder nu som selvstændig rekrutteringskonsulent i Husum Search & Rekruttering indenfor besættelse af lederstillinger samt rekrutterings- og assesment systemer i både multinationale, private og offentlige virksomheder og organisationer.

Du kan læse mere om Kristian her.

Claus Hornshøj er salgschef hos Multidata, og har beskæftiget sig med ledelse og salg inden for HR og personaleledelse i en lang årrække. Claus har tidligere været konsulentchef og uddannelseschef og har været med til at hjælpe en række virksomheder til at få optimeret HR opgaver v.hj.a. procesoptimering og IT understøttelse .

Du kan læse mere om Claus her.