Jesper Elling “Klæd din ledelse på til vækst i krisetider”

The Burning Ambition

18. marts klokken 9.30 – 11.00
Venue: HumanConsult, Østerfælled Torv 5, 2. sal.

Om krisen er slut eller ej i de danske virksomheder er i høj grad en ledelsesmæssig beslutning. Virkeligheden skabes af karismatiske og motiverede ledere, der tør sætte ambitiøse mål og gå kompromisløst efter det – vel vidende, at de og virksomheden det meste af tiden er ude af deres komfortzone. Jesper Elling kalder det nødvendige ledelsesfokus for the “The Burning Ambition” – et meget mere nyttigt udgangspunkt end klicheen ”The Burning Platform.” En brændende platform handler grundlæggende om ”smerte,” dvs. at virksomheden befinder sig i en krisesituation og derfor må foretage drastiske og ofte ubehagelige voldsomme ændringer. Nogle eksempler på virksomheder der er i eller har været i denne situation er SAS, DSB, B&O, Danske Bank, Torm m.fl. Alternativet, The Burning Ambition er ikke drevet af ”smerte” men er derimod drevet af et positivt brændende ønske om at blive en i særklasse succesfuld virksomhed. Eksemplerne er heldigvis også her mange: Carlsberg, Coloplast, Novo Nordisk, Nordea, Nic. Christiansen Gruppen m.fl.

Elling - lav opløsning stående ved væg

Om Jesper Elling:

Jesper Elling er 48 år og har tæt på 20 års erfaring i konsulentbranchen. Han er en af Danmarks mest succesfulde og mest international konsulenter – sidste år blev det til mere end 100 rejsedage i udlandet. Læs mere om Jesper på hans hjemmeside.

 

Agenda:

  •  Den nye situation – ”nul vækst”
  • Vigtigheden af ledelse
  • Gennembrudsledelse er løsningen
  • Gennembrudsstrategien
  • Etablering af en gennembruds-kontekst
  • Den høj-potente ledergruppe
  • Fra organisation til gennembruds-organisation
  • The Breakthrough Company
  • Spørgsmål

I forbindelse med indlægget præsenteres flere konkrete succesfulde cases.

Tilmelding:
Send en email med deltagernes fulde navne, emailadresser og medlemsnummer til mail@humanconsult.dk med subject: Elling. Du vil så modtage en bekræftelse per mail. Du finder dit medlemsnummer nederst i din nyhedsmail under præferencer. Medlemsmødet er gratis for betalende medlemmer af HumanConsult. Vi forbeholder os retten til at aflyse medlemsmødet hvis der er under 10 deltagere.

Vi ser frem til at se dig!