CSR


En sund og realistisk CSR-strategi, baseret på en analyse af din virksomhed, kan styrke virksomhedens forhold til sine interessenter. Mange virksomheder oplever at deres kunder begynder at kræve, leverandørerne har en CSR-strategi, og at de overholder den. I forhold til at tiltrække og beholde de bedste ansatte, kan en sund CSR-strategi også være af stor værdi.

Vi samarbejder med Campbell Co ApS, som svarer på spørgsmål om CSR og bæredygtig forretningsudvikling. Som medlem af HumanConsult kan du gratis få sparring på spørgsmål og problemstillinger indenfor:

  • Igangsættelse af CSR
  • Argumenter for og imod CSR
  • Udvikling af eksisterende CSR-program
  • CSR-kommunikation
  • Bæredygtig forretningsudviling


Sådan bruger du Hotline:
Send en e-mail med dit spørgsmål og telefonnummer til hello@campbell-co.dk mærket ”HumanConsult”. Du vil herefter blive kontaktet af en konsulent fra Campbell Co indenfor 3 arbejdsdage.

Om Campbell Co

Campbell Co hjælper med at skabe grøn formidling og fornyelse, der understøtter virksomhedens forretningsstrategi. Vi møder dig der hvor du er, og hjælper dig med at formulere, tilrettelægge og dokumentere din strategi på en måde, der skaber højest mulig værdi for din virksomhed, dens interessenter og omgivelser. Ud over at hjælpe din virksomhed styre udviklingen i en bedre retning, kan vi også hjælpe dig med at skabe kommunikationsmateriale til både intern og ekstern brug.

Læs mere om Campbell Co her.