Executive Coach® uddannelsen – med Lisa Herold Ferbing som hovedunderviser!

Meld dig nu til vores anerkendte uddannelse I business coaching for ledere, HR-specialister, konsulenter og coaches m.fl.

  • Du vil i vores program arbejde med dit personlige ”acclerationsprojekt”, for at sikre og skabe direkte sammenhæng mellem din læring og dine forretningsmæssige eller personligt ønskede mål.
  • Vores interesse er at vores deltagere løbende under uddannelsen bliver udfordret på jeres virksomhed, og at I kan koble det lærte sammen med de udfordringer eller mål I har i jeres virksomhed.
  • Andre udbydere har en mere terapeutisk tilgang. Vi udbyder et teoretisk grundfundament for coaching, der baseres sig på det bedste fra forskellige teorier, som vi ved virker i praksis.
  • Som den eneste udbyder af executive coaching forløb kan vi tilbyde undervisning med et praktisk udgangspunkt. Excecutiv Coaching er vores varemærke for vores fuldstændige uddannelsesforløb, hvor man har gennemgået en uddanelse med focus på både en til en coaching på flere nivauer og teamcoaching af teams eller f.eks. ledergrupper.
  • Executive Coach® uddannelsen har opnået den højeste anerkendte akkreditering internationalt
    (ACPT) – gennem ICF – International Coach Federation.

Flere end 600 personer har igennem de sidste 7 år afsluttet vores åbne uddannelse, og på vores hjemmeside kan du se et videoklip med en deltager og selvfølgelig læse mere om os på The Leadership Company