Medlemskaber og priser

HumanConsult henvender sig til både det private og offentlige erhvervsliv. Hvis du ønsker at blive medlem, kan du altid kontakte os og få en uforpligtende samtale om mulighederne for dit medlemskab. Du kan også blot sende os en e-mail på mail@humanconsult.dk, så kontakter vi dig.

Som medlem hos HumanConsult får du optimale muligheder for at sikre din faglige udvikling og skabe værdifulde relationer.

Medlemskaber

hc-medlemsskab

Priserne gælder for et års medlemskab og er eksklusive moms. Kontingentet betales årligt og kan opsiges med tre måneders varsel til udgangen af dit medlemsår.

Netværksgrupperne er fysiske netværk for HR professionelle. I en netværksgruppe mødes vi fem gange årligt for at få faglige input, nye vinkler på vores udfordringer og ikke mindst dele erfaringer med hinanden. Læs mere om netværksgrupper.

Med et udvidet medlemskab får du adgang til vores ERFAmøderne. Her får du rig mulighed for at netværke og blive inspireret af HR trends. Læs mere om medlemsmøder.

Begge medlemskaber inkluderer dagens seneste HR nyheder direkte i din indbakke. Nyhederne er nøje udvalgt af os til dig fra 3.500 medier. Du får også adgang til en lukket LinkedIn gruppe med 1.100+ HR professionelle. Læs mere om nyheder.

Tilmeld dig og vælg dit medlemskab her.

Velkommen til dit HumanConsult.